Uddannelse i Sparekassen Thy:        Gør en forskel for mennesker i en verden af tal

Bliv finanselev, finanstrainee eller finansbachelor. Her får du en uddannelse med mulighed for at udvikle dig - og hver dag udretter noget sammen med og for andre mennesker.

Læs mere om stillingerne
Elever samlet omring en rådgiver

Relationer er afgørende - også i en bank

Mange gør karriere i finanssektoren, fordi de altid har haft en næse for tal. Og tal er vigtige, ja faktisk afgørende. Men når vi spørger vores elever og trainees, hvorfor de godt kan lide arbejdet som rådgivere, så er det menneskelige næsten altid lige så afgørende. 

Kundekontakten. Mødet med menneskene. Muligheden for at udrette noget for nogen. Når dagen er omme, så har den været fuld af relationer og mening, både med kunder og kolleger. 

Sådan er det her i Sparekassen Thy. Vi er drevet af ambitionen om at være bedst til kunder. Det bliver vi ved, at vi hele tiden søger at være de bedste rådgivere, og de bedste kolleger - og her kommer relationerne altid først.

To mænd står og arbejder foran en computer

Uddannelser i Sparekassen Thy

To personer står og holder møde

Finanselev

En to-årig uddannelse, hvor du både får teoretisk undervisning og en hverdag, der giver dig mulighed for at arbejde med det hele i virkeligheden.

For dig, der har gennemført en gymnasial uddannelse og drømmer om en karriere i finanssektoren.

To personer står og arbejder sammen foran en computer

Finanstrainee

En et-årig uddannelse for dig, der har gennemført en finansøkonom eller på andre måder har relevant uddannelse eller erhvervserfaring med dig i bagagen. Her veksler du mellem teori og praksis og får opgraderet alt det, du har lært.

En pige står og arbejder foran sin computer

Finansbachelor

En et-årig uddannelse for dig, der har gennemført en finansbachelor. Her får du omsat teorien fra din uddannelse til praksis erfaring, hvor du i et 10-månders forløb veksler mellem undervisning og hverdag her i banken.

Prøv kræfter med det hele

Her får du en dynamisk, aktiv og varieret hverdag. Du kommer til at arbejde med både boligfinansiering, kredithåndtering, pension, investering og betalingsløsninger - og får erfaring inden for en lang række finansielle fagområder.

Din hverdag består af uddannelsesdage, mentorsparring og masser af kundekontakt om alt fra beregninger, økonomiske gennemgange og rådgivning. Du kommer hurtigt til at blive en del af din afdeling på lige fod med de andre rådgivere og kommer hurtigt til at stå på egne ben - selvfølgelig altid med hjælp i ryggen.

En ambitiøs og ordentlig arbejdsplads

I Sparekassen Thy er der god stemning, glade og dygtige kolleger og en megahøj trivsel. Som medarbejder vil du opleve en hverdag, hvor der er tid til at spørge, hvad du har lavet i weekenden. Her er ingen spidse albuer, stort fokus på din faglighed og plads til dine faglige ambitioner. Vi har en realistisk tilgang til, hvad det kræver at skabe balance i hverdagen for den enkelte - og vi ved, at det, du har brug for, ikke nødvendigvis er det samme som det din kollega efterspørger.

Når du er under uddannelse her hos os, bliver du tilknyttet to mentorer, der sikrer dig den daglige sparring. 

En kvinde ved sin computer får sparring af to kolleger.

Fokus på fællesskab

Her er også mulighed for at være sammen om andet end arbejde, og vi lægger vægt på at ha' det godt med dem, vi løser hverdagens opgaver sammen med. Derfor holder vi både årsfester og julefrokoster, og nogen mødes også til en fredagsøl. Du kan snuse lidt til stemningen i Sparekassen Thy i videoen fra vores strategidag i 2021, hvor vores 5-års strategi "Bedst til Kunder" blev præsenteret.

Hvad siger vores elever?

Portrætfoto af finanselev

Casper Thomsen

"Jeg kan godt lide at hjælpe folk gennem økonomi. Det her med at have et arbejde, hvor jeg udretter noget, som er brugbart for andre - det betyder meget for mig".

Portræt af finanstrainee

Rebekka Rolighed

"Det driver mig, at der ikke er noget loft for, hvordan min udvikling kan være her i sparekassen. At jeg hele tiden har mulighed for at rykke mig"

Portrætfoto af finanselev

Thomas Iversen

"Efter 10 år som pædagog, er jeg vendt tilbage til min gamle drøm om at arbejde i finanssektoren. Jeg var aldrig i tvivl om, at min elevtid skulle være i Sparekassen Thy"