Er børnene flyttet fra reden?

Så er det måske på tide, at dig og dine drømme skal realiseres. Få en bank, hvor det er dig og dine ønsker og muligheder, der er i fokus.

Kontakt os

Når børnene flytter hjemmefra, så oplever mange forældre, at de får mere tid til dem selv. Samtidige er de fleste godt etableret på arbejdsmarkedet, huset er måske delvist afbetalt, og udgifterne falder samtidig, når I pludselig er færre personer i hverdagen.

Alt i alt vil I derfor opleve, at I både har mere tid og økonomi til at pleje jeres egne interesser og drømme.

Vi forstår jeres drøm

For nogen er det drømmen at få mere tid til fritidsinteresserne: Tid til haven, cykelture og rødvin med vennerne. 

For andre er tiden kommet til at realisere nogle af de drømme, der måske ikke lige har været tid til, mens børnene var små. Det kan være drømmen om en motorcykel, et sommerhus eller måske drømmerejsen.

Uanset hvad, er det godt at kende ens muligheder. For hvordan ser økonomien egentlig ud? Hvad har I råd til?

For os er det vigtigt, at det er jeres ønsker, der er i fokus. Vi hjælper jer med overblikket. For når I kender jeres økonomi, kan I bedre vælge og prioritere de løsninger, som er bedst for lige nøjagtig jer.

Måske du har disse overvejelser?

Sort sommerhus med stråtækt tag beliggende på klittop

Find roen i sommerhus

Hvad med at nyde de lyse sommeraftener  på sommerhusets terrasse? Eller tænd op i brændeovnen en kold efterårsdag med en god bog i hånden?

Bliv godt kørende

Når børnene er flyttet, har I måske andre behov og ønsker til jeres bil. Det kan være, at drømmen er en større motor, flere hestekræfter eller måske en autocamper. I Sparekassen Thy har vi et super billån til jer. Det er godt, gennemskueligt også er prisen absolut konkurrencedygtig. 

Få råd til den pension, som du ønsker

Pension kan være svært at gennemskue. Men bare rolig! Det har vi helt styr på i Sparekassen Thy. Book et møde, så vi kan en snak om dine ønsker og drømme - Også kan du efterfølgende bruge din tid på det, som du synes er sjovt.