I Sparekassen Thy får du en masse fordele som ungdomskunde

- og vil du ikke også gerne ha´ det bedste?

Kontakt os

Som ung kunde i Sparekassen Thy får du super stærke fordele, tilpassede produkter, samt flere gratis muligheder.

Der sker meget i disse år. Måske flytter du hjemmefra, starter uddannelse, drømmer om en længere rejse eller køber din første (og måske anden) bil.

Netop derfor har du også brug for en ordentlig bank. En bank, der har forståelse for – og kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

I Sparekassen Thy hjælper vi dig godt på vej. Dels hjælper vi dig med overblikket over din økonomi. Så er du helt sikker på, hvilke muligheder du har. Derudover har vi attraktive produkter til gavn for dig og din situation.

Unge kunder mellem 15-28 år kan hos os i Sparekassen Thy få det meste gratis – og samtidig superskarpe muligheder og individuel rådgivning. 

   

Se vores fede løsninger

Gode betalingsløsninger

Vil du helst betale med dit kort, din mobil eller måske dit ur? Du kan det hele i Sparekassen Thy. 

Drømmer du om Bil eller MC?

Vi har det bedste billån. Gennemsigtige og konkurrencedygtige priser understreger, hvorfor du skal finansiere din nye bil hos os

Ny bolig?

Hvis du ønsker at købe ny hus, lejlighed eller måske andel, så hør  om dine muligheder hos os, 

Rødt paphus omgivet af pengestabler

I Sparekassen Thy gør vi det bare bedre.

Er du ikke helt tilfreds med din nuværende bank? Vi er ret sikre på, at du bliver tilfreds med os. Det er uanset, om du skal købe ny bil, skal låne til bolig, vores betalingsfaciliteter eller måske du bare gerne vil have en seriøs bank med god og personlig rådgivning?

Kontakt os