Velkommen til det nye www.sparthy.dk

Vi håber, du synes om det! Leder du efter NetBanken, har den heldigvis kun flyttet sig lidt, hvilket du kan læse lige her.

Mobil, tablet, bærbar og computer med Sparekassen Thys nye hjemmeside

Rigtig mange bruger NetBanken. Derfor har det også været vigtigt for os, at den er nem at finde.

Her finder du NetBanken

Som billedet viser, så finder du NetBanken to steder på den nye hjemmeside:

  • For at gøre det så brugervenligt og nemt for dig som muligt, har vi placeret NetBanken i en rulbar menu i højre side. Det betyder, at du altid hurtigt kan finde den, uanset hvor du er på www.sparthy.dk
  • Derudover finder du den under menuen "kunder", hvorefter du går ind i "selvbetjening"

Hvorfor ny hjemmeside?

Det skal være flot og moderne, men vores primære motivation har været, at det skal være nemt og brugervenligt, når du besøger vores hjemmeside. Vi har et mål om, at vores forskellige platforme, som hjemmeside, NetBank og mobilbank, skal hænge bedre sammen. Det giver ensartethed, som skaber genkendelighed for brugerne, og netop genkendeligheden gør det mere naturligt at navigere rundt. 

Desuden er det vores ambition, at når du bruger vores hjemmeside, så skal du finde det, som du leder efter - og mere til. Den nye hjemmeside åbner flere muligheder for, at vi kan differentiere indholdet, så det er mere relevant for dig. For Bente på 60 år er ikke nødvendigvis interesseret i det sammen, som Anton på 18 år.

Men kig dig lidt omkring, og så håber vi, at du hurtigt bliver fortrolig med det nye design.