Mand og kunstfigur

Årets Thybo 2020

Prisen Årets Thybo plejer at blive uddelt ved Thy Erhvervsråds nytårskur i januar. Coronapandemien har forsinket udnævnelsen, men fredag eftermiddag, den 10. september kunne man endelig mødes. Det skete ved en sammenkomst på EUC i Thisted, hvor direktør for Sparekassen Thy, Ole Beith, løftede sløret for, hvem der skulle modtage den ærefulde titel "Årets Thybo 2020".

Prisen
Prisen til Årets Thybo blev første gang - i 1998 - indstiftet i et samarbejde mellem daværende Thy Erhvervsråd og Sparekassen Thy, og gives til en person, som har markeret sig og bidraget til at skabe udvikling i vores område, herunder også det at sætte THY endnu mere på landkortet.

”Årets Thybo" tildeles indenfor en af kategorierne: 
Erhvervs initiativer 
Sportslige præstationer 
Turistmæssige tiltag
Kulturelle begivenheder

Prisen skal i år uddeles for 23. gang, og modtageren kommer således i selskab med erhvervsfolk, kunstner, sportsfolk og personer, der repræsenterer kulturen.

Læs mere om prisen og se alle 23 modtagere her.
 
Årets modtager
Ole Beith motiverede udnævnelsen og sagde blandt andet:
"I år skal vi uddele prisen til en person, der fået en virksomhed til at vokse til en af Thy’s største virksomheder på blot 24 år med hovedproduktionen i Thy, men også med produktionsfaciliteter i udlandet. Det er en virksomhed, der har formået at levere løsninger til nogle af verdens største virksomheder".

Årets Thybo 2020 er Carsten Sandbæk Kristensen

Stifter, drivkraft og direktør for stålbyg-virksomheden CSK. En markant spiller på stålbygmarkedet og det er især produktionen af specialkonstruktioner, der har imponeret udvælgelseskomiteen.

Virksomheden har i dag tre fabrikker, 331 ansatte og et virksomhedsareal på ca. 40.000 m2. CSK har med innovation, vilje og styrke markeret sig indenfor flere kategorier i byggeindustrien.

Ole Beith beskrev Carsten som en thybo med begge ben plantet på jorden og et fantastisk eksempel på, at et stålsat fokus på drift, udvikling og partnerskab med kunder, medarbejdere og samfund omkring virksomheden, kan skabe magiske ting.

Carsten og virksomheden CSK lever i høj grad op til de vigtigste kriterier for prisen Årets Thybo. Nemlig at man er med at sætte Thy på landkortet og bidrager til udvikling af området.