Kagemand med teksten Sparekassen Thy 20 år

20 års fødselsdag i Holstebro

Omkring 150-200 mennesker var forbi i Sparekassen Thy Holstebro i løbet af Black Friday til kagemand, konkurrencer og god musik.

I år er det 20 år siden, Sparekassen Thy åbnede en af deres første afdelinger uden for Thy, lige netop i Holstebro. Det fejrede vi i lokalerne på Vestergade, hvor både børn og voksne var forbi midt i Black-Friday handlen.

Vores maskot Muhny sørgede for underholdning til børnene, mens de voksne blev budt på blandt andet ølsmagning med øl fra Thisted Bryghus.

Historier om det gamle værtshus

Én af de gode anekdoter, som vores afdelingsdirektør Jørgen Poulsgaard fremhævede i sin tale, var fokus på det gamle værtshus, Sct. Jørgen og Dragen, som huserede i Vestergade indtil vi overtog lokalerne:

- Det er 20 år siden, der sådan for alvor blev drukket i de her lokaler, lagde Jørgen Poulsgaard ud med henvisning til historien om Sct. Jørgen og Dragen og de mange gode samtaler, det også har givet med kunderne. Af samme grund bærer mødelokalerne i Holstebro også navne som ”Baren” og ”Dansegulvet”.

Fokus på kolleger, nye medarbejdere og kunder

- Vi har igennem årene taget ansvar for at uddanne nye talenter og videreuddanne vores dygtige medarbejdere og her til december får vi yderligere to kolleger. Her er det også værd at fremhæve vores erhvervsrådgiver Finn Holst, der har været med siden starten og om nogen er en kulturbærer for vores afdeling, slutter Jørgen Poulsgaard.

Både han og Sparekassen Thys direktør Ole Beith glæder sig over den store opbakning, der er fra indbyggerne i Holstebro. Som Ole Beith sagde i sin tale: ”Uden jer kunder, var vi her jo ikke”. Sparekassen Thy´s gode vækst og opbakning i Holstebro gennem årene blev også slået fast til Garantmødet for et par uger siden, der samlede ikke færre end 750 kunder i Gråkjær Arena. Udover en god middag bød garantmødet også på musikalsk underholdning med en af landets mest populære musikere Hjalmer.