Det bedste fra Thy kommer til Aarhus

Vi er i fuld gang med at åbne i Aarhus, og vi leder efter de helt rigtige mennesker til at skabe en succesfuld afdeling for privat- og erhvervskunder. Er det mon dig?

Aarhus set fra luften

Hils på Bo!
Han er ny direktør i Aarhus

Vores afdelingsdirektør, Bo Dall-Hansen, er kundemand ind til benet og har stor erfaring som personaleleder med at skabe motivation, udvikling og gode resultater. Han har mange års erfaring som filialdirektør i både Risskov, Egå og Åbyhøj og kender derfor Aarhus rigtig godt. Og så har Bo tidligere bygget afdelinger fra bunden med stor succes. 

En kvindelig medarbejder står ved sit skrivebord

Souschef

Mandlig medarbejder holder møde med kollega

Privatrådgiver

Mandlig medarbejder taler med nogle kolleger

Erhvervsrådgiver

Kvindelig medarbejder betjener en kunde i en bank

Kundemedarbejder

To bankrådgivere arbejder sammen

Hurtige beslutninger i en organisation, hvor vi er tæt på hinanden 

I Sparekassen Thy er vi omkring 260 medarbejdere, 12 filialer og et hovedkontor i Thisted. Vi har en størrelse, hvor specialistkompetencerne er tæt på, hvor kredit er nogen vi kender, og hvor vi kan tage hurtige beslutninger i fællesskab - til gavn for kunden og den enkelte rådgiver.
Kvinde arbejder i bank

Langvarige kunderelationer og direkte kontakt

Vi holder fast i de gode forhold for kunderne, fordi vi tror på, det giver bedre rådgivning. Det betyder, at kunderne har en direkte nummer til deres rådgiver, at vi har almindelig åbningstider, hvor kunderne kan kigge ind og at kunden beholder den samme rådgiver hele livet.
Mand taler i telefon mens han kigger på papirer

Høj kundetilfredshed og gode løsninger til hverdagen

Vi investerer massivt i IT-løsninger til både medarbejdere og kunder, fordi vi ved, at kunden får den bedste oplevelse, når de gode digitale løsninger går hånd i hånd med den personlige rådgivning. Vi ligger nr. 3 i Voxmeters måling over landets bedste banker.

Har du spørgsmål eller lyst til at videre mere?

Så tag endelig fat i vores HR-direktør, Hanne Bro Odde, eller afdelingsdirektør i Aarhus, Bo Dall-Hansen.