Hvad betyder det  at være kunde i en bank fra Thy?

Som kunde i Sparekassen Thy er du mere end blot et kontonummer. Du er en del af en bank, hvor kompetence, erfaring og personlig rådgivning er en selvfølgelighed, og hvor 260 dygtige medarbejdere arbejder for, at dine økonomiske behov ikke bare bliver mødt, men overgået.

Her har vi forståelse for lokale behov og en vilje til at støtte det samfund, vi alle er en del af. 

Vi er din lokale bank med de rigtige kompetencer, hvor hver enkelt kunde er i centrum.

 

Kontakt os     

Skal vi kontakte dig?

Bankservice du kender - men med personlig rådgivning

Kvinde i bil

Billån

I Sparekassen Thy tilbyder vi billån, der kombinerer konkurrencedygtige priser med en helhedsorienteret tilgang til din økonomi. Vi sikrer, at dit billån er en fornuftig del af din samlede økonomi, så du kan køre med tryghed og tillid.

Mand og dame på altan

Boliglån

Med et boliglån i Sparekassen Thy har du muligheden for at realisere dine boligdrømme med en finansieringsplan, der er sammensat ud fra dine behov, ønsker og økonomi. Med vores personlige rådgivning og grundige forberedelse, har du de bedste forudsætninger for at træffe gode beslutninger for dit fremtidige hjem.

Pige og dreng med cykel og mobil

Investering

Med formuepleje i Sparekassen Thy får du en skræddersyet investeringsoplevelse, der matcher din risikoprofil og investeringsmål. Med en række puljeordninger og individuelle løsninger sikrer vi, at din formue ikke bare vokser, men også er diversificeret for at minimere risiko og maksimere potentialet.

Thy betyder frihed

Bettinas drøm er frihed. Frihed til selv at bestemme over hendes tid. Frihed til at rejse, og frihed til selv at vælge pensionen til, når hun ønsker det. 

Den drøm troede Bettina kun var muligt, hvis hun vandt i lotto. Men et møde med hendes privatrådgiver Gitte og en pensionsrådgiver åbnede op for forskellige scenarier.

Drømmen er egentlig ikke så langt væk.

Thy betyder tryghed

Morten og Mieke bor i Ulfborg, hvor de har bygget deres drømmehjem.

Hør Morten fortælle om, hvordan deres privatrådgiver Jette kontaktede dem omkring omlægning af lån, så de fik mest mulig gevinst at bygge for.

De har tryghed i, at Jette kontakter dem, hvis der sker noget.

Thy betyder tæt på

René og kæresten har lige købt et hus, som de renoverer.

De har haft Lita som den samme personlige privatrådgiver i 25 år, så hun ved lige nøjagtig, hvem de er, og hvad de vil.

René tager 25 år mere i Sparekassen Thy.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Du kan enten tage direkte kontakt til den rådgiver, du ønsker at snakke med. Men du kan også udfylde formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Find medarbejder

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.




Er du i tvivl om, hvordan man bliver kunde? I videoen kan du høre Lisa fortælle om processen.