Vi er vilde med iværksættere

Energien, passionen og ikke mindst viljen til at skabe noget, passer perfekt til os.

Kontakt os

Netværk er iværksætterens stærkeste våben - men hvordan?

I Sparekassen Thy prioriterer vi netværk meget højt. Vi er vært for spændende og relevante oplæg, hvor du mødes med ligesindede.

Du har en idé, en vision og en plan. Det eneste du mangler, er kapital. Det er de færreste ambitiøse iværksættere der ved det hele. Der er mange forskellige faser, du som nystartede virksomhed skal igennem. Faser, som du givet vis aldrig har været i før. Der er f.eks. både idé-, udviklings-, etableringsfasen. Du skal i gang med markedsføring, måske skal du ansætte en medarbejder, og så er der alt det med regnskab.  

Men bare rolig! Vi hjælper dig. I Sparekassen Thy får du sparring til lige nøjagtig det, som du har behov for - og gerne meget tidligt i forløbet.

Derudover bliver du en del af et unikt netværk, hvor vi flere gange om året inviterer dig til arrangementer. Vi er både vært for sociale arrangementer, hvor vi netværker og snakker om aktuelle problemstillinger. Men du indbydes også til faglige oplæg og workshops.

Arrangementerne giver dig mulighed for at mødes med ligesindede. I har et forum, hvor I sammen kan diskutere og spare med hinanden om de faser og problemstillinger, som alle iværksættere skal igennem med deres nystartede virksomhed.

Hvad skal du bruge netværk til?

"Ingen ved det hele, men sammen ved vi en del. Det betyder, at når vi i sparekassen tilbyder et netværk, så tilbyder vi et rum, hvor du mødes med andre iværksættere. Iværksættere som helt sikkert har gennemgået det samme som dig. Om det er markedsføring, leasing, opstart af kapital, den første ansættelseskontrakt. Du sidder i et forum, hvor ingen spørgsmål er dumme, for alle er- eller har været der selv. Sammen kan I vejlede og hjælpe hinanden med de problemstillinger, som de fleste nystartede virksomheder skal igennem."  Nikolai Krogh-Hansen,  Områdedirektør - Erhverv

Få sparring på din virksomhed

Hos os får du individuel sparring - lige fra begyndelsen. Det betyder, at vi følger dig hele vejen. Du kan rådføre dig med os i opstartsfasen, hvis du skal ansætte, lease eller måske når du skal udvide din virksomhed. Det er din sikkerhed for, at du aldrig er alene.

Derudover ta´r vi en snak om, hvad dine drømme og formål med virksomheden er.

  • Hvad ønsker du at skabe?
  • Drømmer du om vækst, eller er frihed din primære motivation?
  • Hvornår mener du, at du har opnået succes med din virksomhed?

Skal vi kigge forbi?

Som sparringspartner vil vi gerne besøge dig i din hverdag. På den måde får vi de bedste betingelser for at give dig konkret feedback - både på dine kort- og langsigtede muligheder.

Du kan altid ringe eller booke et møde, og så tager vi en snak om det, som er aktuelt for dig. Desuden er vores erhvervsrådgivere en del af et stort hus, og vi rådfører os gerne med eksperterne fra andre afdelinger, hvis der er behov for det.


Det første møde med os

Når du kommer til os første gang med din idé, så brug din tid fornuftigt. Fremfor at du bruger al din tid på forretningsplaner og tal, så lav en god produktpræsentation. Fortæl os om din idé. Lad os se og mærke, hvad du kan. Tænk på programmet "Løvens hule", hvor iværksætterne skal præsentere deres idé for investorerne. Det er meget det samme, når vi skal vurdere, hvad succesraten er på dit projekt.

Kontakt os