Leasing af firmabil - en god mulighed for dig med virksomhed

Erhvervsleasing er en mulighed for at holde styr på likviditeten og omkostningerne i virksomheden.

Kontakt os

Fleksibel erhvervsleasing og større økonomisk råderum

Leasing er et godt alternativ til traditionel finansiering af varebiler, firmabiler og andet materiel.

Ved valg af leasing som finansiering af dine firmabiler, maskiner og andet it-udstyr, er du garanteret en mere fleksibel løsning. Leasing giver dig mulighed for at friholde noget likviditet, som du kan bruge til yderligere udvikle af din virksomhed. Vi samarbejder blandt andet med Krone Kapital A/S, der er specialister i leasing af person- og varebiler til erhvervsvirksomheder. De har udviklet en bred vifte af koncepter, der sikrer dig de bedste leasingfordele.

Professionel og lokal rådgivning hele vejen igennem

Hos Sparekassen Thy hjælper vi dig med at tage den rette beslutning, og du er altid i direkte kontakt til en personlig og dygtig erhvervsrådgiver.

Vi tror på, at god rådgivning er afgørende – også når det handler om erhvervsleasing. Om den nye varebil skal leases eller finansieres på anden vis ved f.eks. et køb, er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det er derfor en meget individuel vurdering, når den bedste og mest rentable løsning skal findes. I Sparekassen Thy vil vi meget gerne se på flere alternativer og på den
måde være med til at skabe et godt beslutningsgrundlag, når du skal vælge finansiering af varebil, firmabil eller andet materiel.

Dine fordele ved erhvervsleasing

Enkel og fleksibel finansiering, der bevarer virksomhedens likviditet og understøtter nye forretningsmuligheder.

Fleksibel finansieringsform, der giver mulighed for sæsonbetaling og en fast månedlig ydelse

Moms betales løbende gennem leasingaftalen, hvilket eliminerer behovet for at finansiere et stort momsudlæg ved køb.

Konsolidering af virksomhedens finansiering på ét samlet sted.

Frihed til at opgradere til nyere eller større udstyr, når det passer dig.

Undgå udgifter til stempel og tinglysningsafgifter.

Få luft og økonomi til det, der virkelig tæller

Ønsker du bedre kontrol over dine faste udgifter i virksomheden?

En leasingaftale frigør også kapital, som kan bruges til vigtige investeringer, hvad enten det drejer sig om virksomhedsekspansion eller udvikling af nye kompetencer.

Leasing kan også være med til at styrke din grønne profil. Ved f.eks. at skifte til miljøvenlige firmabiler kan du forbedre virksomhedens energi- og CO2-regnskab.

Erhvervsrådgiver i Sparekassen Thy i samtale

Erhvervsleasing til store og små virksomheder

Hos Sparekassen Thy har du mulighed for at lease dine firmabiler, maskiner og it-udstyr, og samtidig holde styr på likviditeten og omkostningerne i din virksomhed.

Kontakt os og kom godt i gang

Måske dette også er relevant for din virksomhed.

Rådgiver til kundemøde med erhvervskunde

Optimer med digital hverdag

Digital hverdag er en samling af digitale værktøjer designet til at effektivisere de daglige økonomiske opgaver for både små og store virksomheder. Med værktøjer som Bank Connect, Acubiz, Worldline, og Mastercard Erhverv, kan I automatisere dataudveksling, håndtere fakturering og udlæg, samt foretage sikre betalinger. Disse værktøjer kan bruges individuelt eller i samspil for at skabe et funktionelt digitalt fundament

Raadgiver til et kundemoede

Pension til erhverv

I Sparekassen Thy tilbyder vi en bred vifte af pensionsløsninger til dig som virksomhedsejer, herunder den populære 30 % ordning, som giver mulighed for at indbetale op til 30 % af virksomhedens overskud til en livsvarig pension. Derudover tilbyder vi firmapension i samarbejde med Nærpension/AP Pension, som inkluderer pensionsordning, sundhedsforsikring og andre forsikringer. Disse løsninger understøtte virksomheders og deres ansattes økonomiske sikkerhed og velvære.