Få overblik over din realkredit

Uanset om du er på boligjagt, eller vil spare penge på omlægning af lån, så får du overblikket i appen her.

Med appen fra Totalkredit og Sparekassen Thy kan du hurtigt se, hvad de forskellige låntyper betyder for dig, hvis du vil købe bolig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge det realkreditlån, du allerede har. Du skal blot logge ind med dit NemID – og så kan du altid nemt komme i kontakt med en rådgiver i din nærmeste Sparekassen Thy, hvis der er noget, du vil vide mere om.Beregn lån

Hvad vil dit boligkøb koste dig, hvis du vælger fast eller variabel rente? Og hvordan ser det ud, hvis du vælger afdragsfrihed? Det kan du lynhurtigt regne på. Du skal bare indtaste prisen på den bolig, du har kig på – og det beløb, du vil låne.

Tjek dit lån

Kan det betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån? Det kan du få en idé om, når du logger ind med dit NemID, så appen kan finde dit lån og regne på, hvad du kan få ud af at vælge en anden type lån.

Bliv klogere på låntyper

Ved du, hvilken låntype der passer dig bedst? I appen kan du læse om de forskellige låntyper og blive klo-gere på ligheder og forskelle.

Søg bolig

Hvilke boliger er til salg i dit område – og hvad koster det dig om måneden, hvis du finansierer boligen med et realkreditlån? Det kan du let se i appen, hvor du også får oplysninger om den bolig, du har kig på.

Se KundeKroner

Appen fortæller dig, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat på betalingen af dit Totalkredit-lån. Kunde-Kroner er en kontant fordel, som er garanteret indtil 2022 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

Download appen fra Totalkredit og Sparekassen Thy i App Store eller Google Play