Jette overtager lederrollen i Ulfborg

Ole træder et skridt tilbage for at  have mere tid til kunderne

To personer foran bankbygning

Ole Ahle Steffensen, der har været afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Ulfborg, overdrager ledelsesansvaret til Jette Vad.

Det er den daglige og direkte kontakt med kunderne, jeg brænder for, siger Ole.

Vi er hver eneste dag i dialog med kunder om, hvordan vi eksempelvis kan hjælpe dem godt på vej i et nyt hus til hele familien. De gode løsninger til kunderne og det at være med til at gøre en forskel for dem giver mig meget mere energi end de ledelsesopgaver, der naturligt følger med at være afdelingsdirektør.

Stor lokal opbakning
Sparekassen Thy kom til Ulfborg i 2015. Og siden da er det gået stærkt i den nye lokale sparekasse, hvor mange kunder har bakket op og valgt at bruge sparekassen som deres bank. Ole Steffensen og Jette Vad har været med fra starten, og de brænder begge to for Ulfborg-Vemb området.

Nu ønsker Ole at fokusere på rådgiverrollen og koncentrere sig 100% på at bruge de mange relationer, han har i området. Rollen som afdelingsdirektør overdrager han efter eget ønske til Jette Vad.

Afdelingen her i Ulfborg kører rigtigt godt med stor lokal opbakning og et godt medarbejderhold. Så vi glæder os til at fortsætte rejsen med Sparekassen Thy her i Ulfborg, fortæller Jette Vad.

Afdelingen i Ulfborg tæller i alt 5 medarbejdere, der primært rådgiver privatkunder. Områdets erhvervskunder serviceres og rådgives i samarbejde med sparekassens afdeling i Holstebro.