Gult hus der ryger penge i

KundeKroner til dig fra TotalKredit

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2022.

Så mange KundeKroner får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til december 2022. Har du f.eks. et lån på en million kr., kan du få 375 kr. i rabat hvert kvartal.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten. 

Derfor kan du få KundeKroner

Du kan få KundeKroner, når du har et lån i Totalkredit gennem f.eks. os i Sparekassen Thy. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder bl.a. i form af KundeKroner.
Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til boligejerne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

Du kan få KundeKroner helt frem til udgangen af 2022

Det går godt i Totalkredit og derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du får i rabat frem til og med 2022. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fra Forenet Kredit.