Gaver

Gave til årets konfirmander fra Sparekassen Thy

Årets attraktive gave er 250 kr. samt 3 % p.a. i rente *

Traditionen tro tilbyder vi igen i år en attraktiv gave til alle konfirmander - eller nonfirmander, der er kunder eller bosat tæt på en af vores lokale afdelinger.

Opret en konfirmationskonto hos os, og få kvit og frit sat 250 kr. ind på kontoen. Samtidig får du 3 % i rente af hele dit indestående op til 25.000 kr.* Du kan derfor med fordel indsætte hele din konfirmationsopsparing på kontoen, så du får mest muligt ud af renten. 

Er du ny i Sparekassen Thy?

Når vi skal oprette din nye konfirmationskonto, har vi brug for nogle oplysninger fra dig: Dine forældre skal medbringe deres NemID eller MitID, mens du selv skal huske billeder af dit sundhedskort samt dit pas eller dåbs-/navneattest. 

Husk desuden at kontakte os inden du og dine forældre kommer ind med dine konfirmationspenge. Så er vi nemlig helt klar til at modtage dig.

Kort til dine penge

I Sparekassen Thy tilbyder vi dig et MasterCard Debit med saldokontrol. Så kan du hæve kontanter i langt de fleste automater, samt betale i en lang række butikker - både fysiske og online**

 

 

* Renten gælder for hele beløbet op til 25.000 kr. indsat på en konfirmationskonto i Sparekassen Thy, og gælder frem til den 31. december 2022

** Kortet udstedes efter en konkret vurdering samt med forældrenes accept.