Facaden hos afdelingen i Viborg med et 5 år grafisk sat på

Fem år i Viborg

Pressemeddelelse.

Det er nu fem år siden, at sparekassen fra det nordvestjyske etablerede en helt ny afdeling på Vestergade 2 i Viborg. Siden er staben vokset, kundetilfredsheden er tårnhøj og erhvervslivet har fået ekstra fokus - og den lokale afdelingsdirektør har ambitioner om mere af det hele.

- Vi har fået godt fat i kunderne her i Viborg. Vores privatafdeling kører derudaf, og de senere år har vi også tilført ekstra ressourcer til erhvervsrådgivningen, hvilket har medført, at vi har fået markant flere lokale erhvervskunder her i Viborg og omegn, fortæller lokale afdelingsdirektør, Mogens Andersen.

Intern rekord i kundetilfredshed

Og kunderne er glade i Sparekassen Thy. I hvert fald hvis man ser på den årlige rapport Årets Bedste Banker fra analyseinstituttet Voxmeter, hvor kunderne i 2022 gav Sparekassen Thy topkarakter og en solid andenplads blandt de største banker.

I en intern kundeanalyse scorer afdelingen i Viborg desuden helt i top:

- Vi ligger på en delt førsteplads med et par andre afdelinger, når vi kigger på kundetilfredsheden alt i alt - hvor kunderne scorer os rigtig højt og giver os 9 point ud af 10 mulige. Det er vi meget glade for, for vi har en ambition om at være bedst til kunder, fortæller Mogens Andersen.

Ambitioner om at vokse

Da afdelingen åbnede i 2017, var det med et hold på fire personer. I dag er staben udvidet til syv. Der er blevet opjusteret inden for både privat- og erhvervsområdet inden for det seneste år – og kunderne er fulgt med. Den lokale afdeling har planer om mere.

- Vi skal vokse endnu mere her i Viborg - både på kunde- og på medarbejdersiden. Viborg er en by, der i kultur og stemning er et godt match til os Sparekassen Thy. Viborgenserne sætter pris på mange af de værdier, der udgør vores DNA – lokal udvikling, ordentlighed og stærke kompetencer, så vi har uden tvivl mod på meget mere, slutter Mogens Andersen.