Villavej

Nu får du endnu flere KundeKroner fra dit lån i TotalKredit

Totalkredit har pr. 1. januar 2024 besluttet at forhøje KundeKroner-rabatten, så privatkunder med lån i Totalkredit får glæde af, at det går godt i Totalkredit.

KunderKroner-rabatten stiger fra 0,15% til 0,20% af din restgæld – med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2024 og gælder indtil videre til og med 2025.

Du får KundeKroner, fordi Totalkredit primært er ejet af en forening af kunder. Foreningen hedder Forenet Kredit.

Når Forenet Kredit tjener penge fra bl.a. ejerskabet af Totalkredit, så har de mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som vi kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Det er indtil videre besluttet, at der gives rabat frem til 31. december 2025. Men det er Totalkredits mål, at du også fremover vil få KundeKroner – og Totalkredit har givet KundeKroner hvert år siden 2017.

Kender du KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, du får hvert kvartal, hvis du har lån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling. KundeKroner gør lån fra Totalkredit særligt attraktive.

Du er indtil videre sikret KundeKroner til og med 2025.

Så mange KundeKroner får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,20% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2025. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fremover fra Forenet Kredit.

Eksempel

Hvis du har et lån på 1 mio. kr., så kan du få 500 kr. i rabat pr. kvartal, hvilket svarer til 2.000 kr. om året. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Sådan får du din rabat

Har du et realkreditlån?

Hvis du har et realkreditlån, bliver din rabat automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Har du et prioritetslån?

Hvis dit prioritetslån i dit pengeinstitut er overdraget til finansiering i Totalkredit, bliver rabatten hvert kvartal automatisk trukket fra din rentebetaling.