Fornuftig investering

I Sparekassen Thy har du flere forskellige muligheder for at investere. Vi hjælper dig med at afdække din risikoprofil, så du altid investerer med ro i maven - Og det er uanset, om du ønsker, at vi skal foretage investeringerne for dig, du investerer i vores forskellige puljeordninger, eller selv opretter et åbent depot, som du handler fra, f.eks. en aktiesparekonto

Det kan også være, at ansvarlig investering betyder noget for dig. Her stilles der krav til virksomhederne om, at de skal leve op til en række betingelser, så man på denne måder søger at motivere dem i en bedre, mere bæredygtig og ansvarlig retning.


Vi er det 3. bedste pengeinstitut i Danmark

Når Voxmeter spørger de danske bankkunder om deres kundetilfredshed, så ligger vi i den seneste måling på en flot 3. plads - igen.

Det er vi stolte af - men ikke tilfredse med!

Vi vil være bedst. Derfor arbejder vi hårdt for, at være Danmarks bedste pengeinstitut i 2025. For at leve op til målet har vi iværksat en lang række initiativer, så vi kan være lige nøjagtig det, som du har brug for.

 

Medarbejdere i Sparekassen Thy

Er du mulig ny kunde?

Vi har lige nu godt 56.000 kunder, og vi glæder os også til at snakke med dig, og fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig til en stærk økonomi.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.