Ida har 40 års jubilæum i Sparekassen Thy

 Fredag den 1. november kan ekspeditionsmedarbejder Ida Gyde Kragh fejre 40 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy

Ida startede samtidig med, at sparekassen fejrede 150 års jubilæum i 1979. Hun husker det som en fantastisk festlig start på en arbejdsplads, som hun har sat stor pris på gennem alle årene. Ikke mindst fordi det sociale altid har fungeret godt i Sparekassen Thy

Hun er udlært på kontor hos Volvoforhandleren i barndomsbyen Fjerritslev. Efter et ophold på gymnastikhøjskolen i Ollerup på Fyn, fik hun ansættelse på Odense Universitetshospital som sekretær på skadestuen.

Som 21 årig bosatte hun sig i Thisted og startede som kontorassistent i sparekassens hovedsæde på Store Torv i Thisted.  I 1984 videreuddannede Ida sig til sparekasseassistent og fungerede som privatrådgiver for kunderne. I 81 tog hun en afstikker til afdelingen i Vildsund og vendte tilbage til Store Torv i 1990, hvor hun i dag er ekspeditionsmedarbejder og producent.

Hun er et af de glade ansigter, som man møder, når man kommer ind i den nyindrettede og modaniserede Store Torv afdeling.

Ida Gyde Kragh flyttede til Nors i 1983, hvor hun bor sammen med sin mand Jørgen Kragh. De to voksne børn Jannie og Jacob er flyttet hjemmefra. Ida har altid været aktiv gymnast, men i dag er det golfsporten, der er den største fritidsinteresse.