Tre 40 års jubilarer den 1. juli 2020

Den 1. juli 1980 startede tre håbefulde elever i Sparekassen Thy. Onsdag den 1. juli kan Per, Michael og Bent fejre 40 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy. 

Kortansvarlig Per Brink Rasmussen

Per startede som elev i Sparekassen Thy i Thisted den 1. juli 1980. Han har siden været tilknyttet sparekassens filialer i Hanstholm, Koldby og Vorupør. Sidstnævnte som afdelingsleder.

Per vendte tilbage til Thisted afdelingen som boligrådgiver og gennemførte samtidig uddannelsen til statsautoriseret ejendomsmægler. Per var desuden vurderingsmand for Sparekassen Thy/Totalkredit i en årrække.

Efter en tid som leder af en nyoprettet fjernkundeafdeling, Thy Direkte, fik Per ansvaret for det hastigt voksende forretningsområde omkring kredit- og betalingskort.

Per Rasmussen har desuden altid været meget engageret i det faglige og sociale fællesskab i Sparekassen Thy. Her kan nævnes poster som fællestillidsmand, medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem, medlem af samarbejdsudvalget, formand for den Faglige Personalkreds, personaleforeningen og sikkerhedsrepræsentant.

Per bor i Thisted med hustruen Lissa og de deler en stor interesse for golfsport og rejser. De har to voksne børn.

Afdelingsdirektør Michael Axelsen

Michael startede som elev i Sparekassen Thy i Thisted den 1. juli 1980.

Efter endt elevtid var han fire år i afdelingen i Vorupør og efterfølgende i fiskeriafdelingen i Hanstholm. I 1988 blev han udnævnt til afdelingsleder i Nors, men allerede i 1990 flyttede han til filialen i Frederiksgade i Thisted.

Michael blev udnævnt til leder for privatkundegruppen i hovedsædet på Store Torv i 1996. En stilling han delte med en anden jubilar, Bent Bisgaard. Michael har gennemført en række faglige uddannelser indenfor finansiering og ledelse. Desuden har han været medarbejdervalgt medlem af sparekassens bestyrelse siden 1999.

Michael er født og opvokset i København og Herlev. Familien flyttede til Thy i 1976, hvor Michael siden har bosat sig i Thisted sammen med hustruen Hanne. Sammen har de to voksne drenge.

Fritiden bruger Michael i høj grad på sport. Som ung var han aktiv vandpolo- og håndboldspiller. I dag er det golfsporten der trækker - og særligt Nordvestjysk Golfklub, hvor Michael også har lagt en stor indsats i ungdomsarbejdet.

Jubilæet markeres med en reception den 28. august.

Privatrådgiver Bent Bisgaard

Bent startede som elev i Sparekassen Thy i Thisted den 1. juli 1980.

Han er opvokset i Tilsted og tog en klassisk sproglig studentereksamen fra Thisted Gymnasium. Efter beskæftigelse som landbrugsmedhjælper, soldat og fabriksarbejder på Licentia, tog han HH eksamen i Skive og fik derefter elevpladsen i Sparekassen Thy.

Bent blev fuldmægtig i 1984 og udnævnt til gruppeleder for privatkunderådgiverne på Store Torv i 1986. Et job han fra 1996 delte sammen med en anden jubilar, Michael Axelsen. I dag har Bent fralagt sig ledelsesansvaret og fokuserer på arbejdet som rådgiver for privatkunder.

Nu som før er de store interesser fodbold og livemusik. Bent er kendt for sit livslange engagement i fodboldklubben i Thisted. Både som temperamentsfuld forsvarsspiller med ca. 250 kampe på Thisteds 1.hold og som formand for ungdomsafdelingen, ungdomstræner og sportschef i årene 2007 til 2010, hvor klubben spillede sig i 1. division og kontraktfodbold var på sit højeste.

Bent bor i Thisted sammen med hustruen Bente, og sammen har de seks sammenbragte børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Jubilæet markeres med en reception den 28. august.