Vi er klar til at hjælpe

Det lokale erhvervsliv mærker allerede konsekvensen af Corona-virussen

Flere virksomheder kører på nedsat blus, mens andre helt katastrofalt stort set er gået fra normal drift til ingen aktivitet. Det betyder at flere mister deres arbejde, og virksomhederne er voldsomt udfordret på økonomien, fortæller direktør Ole Beith.

Hjælpepakker

Der er brug for de vedtagne store politiske hjælpepakker. Og vi skal som lokal finansiel virksomhed tage del i ansvaret med at hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde, udtaler direktør Ole Beith.

Vi arbejder derfor med forskellige initiativer som f.eks. udsættelse af afdrag på lån, men også ekstra lånemuligheder er en del af vores værktøjskasse.

- Hvad der er brug for til den enkelte kunde er noget, vi vurderer fra kunde til kunde. 

Dialog og fælles hjælp

Vi forsøger at komme i kontakt med mange af de kunder, der er kritisk berørt af situationen. Vi fokuserer på de brancher og kunder, der er ramt af første bølge, og hvor ordrebøgerne nærmest over natten er blevet tomme. 

Men det er også vigtigt at kunderne tager kontakt til os, når de oplever økonomiske udfordringer, som de ikke umiddelbart selv kan løse. 

- En god og tidlig dialog kan gøre, at vi kan finde rettidige løsninger på de akutte problemer, som både erhvervs- og privatkunder kan opleve i disse tider, slutter Ole Beith.