Sparekassen Thy og KroneKapital er flyttet ind

Engang blev der langet breve, pakker og frimærker over disken på Jernbanegade 16 i Nykøbing. Den tid er forbi, og nu er det leasingaftaler, kassekreditter og god rådgivning, der er i fokus.

Krone Kapital har eksisteret siden 2000, og har alle år haft base i Nykøbing. Sparekassen Thy er medejere af Krone Kapital og sparekassens afdeling i Nykøbing er nu sammen med Krone Kapital flyttet ind i det gamle posthus. Her er de klar til at fortsætte væksten sammen.

Behov for mere plads

De seneste måneder er lokalerne blevet tilpasset til de nye behov. Krone Kapital har fået god plads til de 30 medarbejdere og Sparekassen Thy er på plads med fire medarbejdere samt skriveborde, der bruges ad hoc.

”Vi er her fast to dage i ugen,” fortæller områdedirektør – erhverv, Nikolai Krogh-Hansen. ”Men, aktivitetsniveau er stigende, og det betyder, at vi langt de fleste dage er tilstede i huset. Det er en god udvikling, og vi fornemmer allerede, at vores nye placering i Nykøbing har givet ekstra opmærksomhed omkring Sparekassen Thy.”

Receptionen er udskudt

Planen var at invitere inden for til reception her i af september. Desværre må vi erkende, at Covid-19 fortsat spøger, og derfor har vi besluttet at udsætte reception på ubestemt tid.

”Det er rigtig ærgerligt,” fortæller Krone Kapitals direktør, Peter Christensen. ”Vi må se, hvornår muligheden opstår for en reception. Men heldigvis har vi jo åbent hver dag, og såvel kunder som nye kunder er altid meget velkomne.”