Heinrich Damsgaard har 25-års jubilæum den 1. september

IT-konsulent Heinrich Damsgaard, 61, kan pr. 1. september fejre 25-års jubilæum i Sparekassen Thy.

Heinrich startede som privatrådgiver i Thisted-filialen i 1997. I 2001 blev han tilknyttet investeringsafdelingen som investeringsmedarbejder, hvor han var frem til 2003.

Heinrich var i en kort periode ekspeditionsmedarbejder i filialen i Hanstholm, indtil han vendte tilbage til Thisted som support-medarbejder i Intern Support. Her blev han frem til 2010, hvor han fik ansættelse i Revision som revisionsmedarbejder, indtil han i 2012 rykkede videre til Økonomi-afdelingen, hvor han blandt andet var bogholder for Thybolig. I 2017 fik Heinrich ansættelse i IT-afdelingen som IT-medarbejder, hvor han fortsat har sit daglige virke.

I år kan Heinrich Damsgaard også fejre 25-års jubilæum i Den Danske Frimurerorden, som medlem af den lokale loge St. Thøger. Derudover har Heinrich tidligere siddet i Menighedsrådet for Thisted Kirke.

Fritiden bruges på børn og børnebørn, gåture i Nationalpark Thy og indtil flere rejser til det græske øhav. Han ynder også at læse bøger, fortrinsvis historiske beretninger, ligesom guitaren hives frem en gang imellem. Heinrich er gift med Karen og bor i Thisted.