Mand i skjorte og slips i fokus med kontormiljø i baggrunden

Ny privatdirektør i Sparekassen Thy

Peter Bækkelund Rasmussen er pr. 1. februar ny privatdirektør i Sparekassen Thy. Han er fundet i egne rækker, og har været i Sparekassen Thy siden august 2019, hvor han startede som afdelingsdirektør for vores filial i Herning. Peter varetager begge funktioner, indtil en ny afdelingsdirektør i Herning er fundet.

Kundernes og medarbejdernes mand

Peter Bækkelund Rasmussen er 55 år og bor i Holstebro. Han har været i Sparekassen Thy i 3,5 år og har Sparekassen Thys værdier omkring gode kundeoplevelser, ordentlighed og medarbejdertrivsel helt på rygraden. Det fortæller direktør Ole Beith i en pressemeddelelse:

- Peter er både kundernes og medarbejdernes mand og er en stærk repræsentant for de værdier og den DNA, der udgør Sparekassen Thy, fortæller Ole Beith.

Peter Bækkelund Rasmussen påbegynder sin nye rolle i Sparekassen Thy på et tidspunkt med stor kundetilfredshed, høj medarbejdertrivsel og gode regnskaber:

- Jeg glæder mig til at komme i gang med jobbet og til at bygge videre på vores i forvejen særdeles stærke fundament. Med baggrund i mit kendskab til organisationen, min erfaring og baggrund, har jeg selvfølgelig idéer til fornyelse, men min ambition er ikke at gennemføre radikale ændringer. Tværtimod er der et virkelig solidt udgangspunkt, som vi skal bygge videre på med fokus på Sparekassen Thys strategi ”Bedst til kunder”, fortæller han.

Solid erfaring

Peter Bækkelund Rasmussen kommer med solid erfaring. Inden sit nuværende job i Herning, har Peter haft en række ledende stillinger i sektoren, blandt andet i Vestjysk Bank, senest som privatdirektør og konceptdirektør i perioden 2012-2018.

- Jeg har været og er rigtig glad for mit job i Herning. Dog var muligheden for at arbejde på et mere strategisk plan og igen at blive leder for ledere et drømmescenarie for mig. Den erfaring, de ambitioner og kompetencer jeg har, får jeg nu for alvor mulighed for at bringe i spil, fortæller han

Peter Bækkelund Rasmussen er allerede tiltrådt i stillingen som privatdirektør og stillingen som afdelingsdirektør i Herning bliver slået op internt og eksternt inden for kort tid.