To jubilarer den 15. juni 2023

Marian Wadmann kan fejre 40 år i Sparekassen Thy

 

Den 1. juli 2023 kan erhvervsmedarbejder Marian Wadmann, 62 år, fejre 40-års jubilæum i Sparekassen Thy.

Marian startede som vikar i Frederiksgade i Thisted i 1983 og rykkede året efter til Store Torv som kundemedarbejder. I 1990 åbnede erhvervsafdelingen i Thisted og her har Marian været tilknyttet lige siden, på nær en lille afstikker til i investeringsafdelingen i 2006-2009.

Marian Wadmann er oprindeligt fra Amager. Hun er udlært bankassistent i Amagerbanken, og efter endt uddannelse valgte hun i 1982 at flytte til Thy.

Marian og ægtefællen Ole har i mange år boet i Nors, men valgte i 2005 at flytte til Thisted. Parret har to voksne børn og tre børnebørn. Fritiden er igennem årene gået med at følge børnene i deres fritidsinteresser – ridning, svømning og musik. Af egen mangeårig interesse kan nævnes ridning på islandsk hest. Ellers går fritiden med hus og have – der er for nyligt købt nyt hus, som parret er ved at få istandsat.

Søren Mygind kan fejre 25 år i Sparekassen Thy

Den 15. juni 2023 kan markedskonsulent Søren Mygind, 60 år, fejre 25-års jubilæum i Sparekassen Thy.

Søren skiftede til markedsafdelingen i Sparekassen Thy i 1998 efter flere år som sælger ved Thisted Posten og Thisted Dagblad. Søren har været i markedsafdelingen lige siden og arbejder som både grafiker, fotograf, videomand og ikke mindst som eventmager i afviklingen af alt fra dyrskuer og messer til garantmøder og større sponsorsamarbejder som fx Thy Rock. 

Søren Mygind bor sammen med sin kone Lena i Østbyen i Thisted. Sammen har de to voksne sønner og det første barnebarn på vej. Weekender og ferier går på landevejene i parrets autocamper, der efterhånden har været det meste af Danmark rundt. Derudover er Søren en ægte spillemand, der altid har guitaren parat og mange gange om året spiller op til fest og dans med sin bror i Mygind Duo.