To mænd giver hånd foran en stor New Holland maskine på en mark

Kundecase: Sparekassen Thy har stor forståelse for lige nøjagtig vores drift

Niels Christian Rasmussen og Mads Rasmussen – ejere af Brdr. Rasmussen Kibæk A/S – startede i 2005 op med maskinstation sammen med broren Jens Thomas Rasmussen, som for nyligt blev købt ud. Det har udviklet sig over årene. Først med slagtesvin og planteavl. Senere hen blev slagtesvin udskiftet med større fokus på maskinstation-delen og med udvidelsen som kartoffelavlere og leverandører til kartoffelmelsfabrikken i Brande og Karup. Her beskæftiger de i dag 15 mand i landbruget og på maskinstationen.

Altid haft samme bank

I alle årene har Brdr. Rasmussen Kibæk A/S haft samme bank. Som tiden er gået, blev de dog enige med sig selv om at sondere markedet og tog i den forbindelse kontakt til flere forskellige banker i det midtjyske. Her kiggede de naturligvis på prisen, men en anden ting, der var vigtig for dem, var personerne bag. At de blev rådgivet af nogle mennesker med forståelse for deres forretning. Og her er valget faldet på Sparekassen Thy i Aulum.

”Sparekassen Thy er meget løsningsorienterede. De har stor respekt for vores forretning, sikrer en fornuftig finansiering og har stor forståelse for lige nøjagtig vores drift”, fortæller Mads Rasmussen.

Bankskiftet var smertefrit

Som erhvervskunde kan et bankskifte godt virke som lidt af en mundfuld. Men sådan har oplevelsen ikke været i forbindelse med skiftet til Sparekassen Thy:

”Det har været meget smertefrit. Sparekassen Thy har en rigtig god indstilling til det hele og har arbejdet hurtigt og effektivt for at få det til at lykkes. Vi har nærmest ikke mærket noget til det”, fortæller Mads Rasmussen, og afslutter:

”Nu glæder vi os til at vores bank forsætter den gode gænge, de er i. Med fokus på de gode løsninger og respekt for det, vi laver”.