Bo Dall-Hansens portrætfoto foran luftfoto af Aarhus midtby

Bo Dall-Hansen står i spidsen for Aarhus-afdeling

Der er dyder i bankverdenen, som vi skal holde fast i

Bo Dall-Hansen er ny afdelingsdirektør i Sparekassen Thy, og skal stå i spidsen for at få banken på landkortet i Aarhus. En opgave som skal lykkes ved at kombinere moderne digitale løsninger med de klassiske bankdyder.

- Altså noget så almindeligt som åbningstider. En åben dør. Den samme rådgiver. Det lyder banalt, men det er vigtigt. Ikke for traditionens skyld, men fordi den gode rådgivning hænger tæt sammen med kendskabet til kunden.

Sådan siger Bo Dall-Hansen, når han skal sætte ord på, hvordan han og Sparekassen Thy skal lykkes med at etablere sig i Aarhus. I den regionale bank, der nu sætter alle sejl ind på at få et solidt fodfæste i Danmarks 2. største by, er de klassiske dyder noget, man aldrig har givet slip på.

- Branchen har langsomt men sikkert slækket på tilgængelighed og relationen mellem rådgiver og kunde. Men det har Sparekassen Thy holdt fast i, og det er én af grundene til, jeg har valgt at stå i spidsen for den her opgave. Jeg glæder mig til at komme tættere på kunderne, fortæller han.

Den personlige kontakt til kunderne må dog ikke blive en sovepude. En brugervenlig net- og mobilbank. Nemme digitale kontaktmuligheder. En god investeringsplatform. Alt sammen er efterhånden hygiejnefaktorer for de danske bankkunder:

- At vi kender kunderne godt og samtidig kan tilbyde moderne og funktionelle digitale løsninger, er for mig de to ben, der udgør den gode kundeoplevelse i dag, fortæller Bo.

En mindre bank kan bare noget andet

Bo Dall-Hansen kommer fra Danske Bank og har over 30 års erfaring som hhv. souschef og filialdirektør i Risskov, Aabyhøj og Egå. Han kender derfor Aarhus rigtig godt. Nu bliver det dog i en regional bank af en helt anden størrelse.

- Jeg kan mærke allerede nu, at en mindre bank kan noget. Der er kort vej fra tanke til handling, og kun få led fra os som afdeling og til hovedkontoret i Thisted. Beslutninger kan træffes hurtigt, og det er jo en fordel for både medarbejdere og kunder og en rigtig god forudsætning, når man skal starte noget nyt op, afslutter Bo.

Nu sættes arbejdet ind. Det forventes at den nye afdeling åbner i foråret 2024 og rekrutteringen af det nye hold af medarbejdere, der skal ansættes, er netop gået i gang.

Bo Dall-Hansen er 58 år, gift, far til to og kæmpe AGF-fan.