Nina foran Sparekassen Thy i Hurup

I Hurup søger vi rådgivere til privat og erhverv

Vi søger dig, der vil skabe merværdi for kunderne.

Nina Braae Schjødt er afdelingsdirektør i vores afdeling i Hurup, og hun er lige nu på jagt efter nye medarbejdere både til privat og erhverv.

Er du den fødte erhvervsrådgiver?

Vi søger dig, som ved, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv og som ønsker at overtage en aktiv og spændende portefølje af lokale og ikkelokale virksomheder.

Hos os har vi fokus på kunderne, og vi prioriterer tiden, så du har mulighed for at gøre det, du gør allerbedst. Derfor har vi også stor fokus på kompetenceudvikling, så du på den måde kan give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Alle vores erhvervsrådgivere har f.eks. som nogle af de første i Danmark gennemført en ny bæredygtighedsuddannelse, så vi kan rådgive med fokus på fremtidens muligheder.

Er du vores nye erhvervsrådgiver, får du desuden en masse frihed i et dynamisk miljø. Der er stor mulighed for at tænke nyt, og skabe individuelle løsninger til lige nøjagtig den kunde, du sidder overfor.

Du kan læse meget mere om stillingen her på siden, hvorfra du også sender din ansøgning

Vi søger en dygtig privatrådgiver

Vi søger en privatrådgiver, der vil være med til at give den allerbedste kundeoplevelse. Vil du rådgive med udgangspunkt i kundens behov, uden kassetænkning og med frihed til at finde de bedste løsninger?

Så har vi stillingen til dig her i Hurup.

Er du nysgerrig? Så kan du læse mere her på siden.