Jakob Madsen i forgrund med kontormiljø i baggrunden

Ny afdeling for forretningsudvikling

Sparekassen Thy etablerer ny afdeling for forretningsudvikling

Sparekassen Thy er i vedvarende fremdrift og udvikling og for at sikre, at det fortsætter med forretningsstrategien ”Bedst til kunder” som fundament, er der etableret en ny afdeling for forretningsudvikling. Her samles en række ansvarsområder, blandt andet koordinering og fremdrift i sparekassens overordnede forretningsstrategi, marketing, udvikling og sikring af databaseret tilgang til kunder på eksterne platforme samt styring og vedligeholdelse af produktudbud.

Jakob Madsen er ny forretningsudviklingsdirektør

Ansvaret for den nye afdeling er lagt i hænderne på Jakob Madsen, der i den forbindelse udnævnes til forretningsudviklingsdirektør. Jakob Madsen har været ansat i Sparekassen Thy siden 2007, hvor han startede som markedskonsulent, og har siden bl.a. haft funktioner som projektleder og marketingchef.

- Vores forretning står på et superstærkt fundament, der giver det perfekte afsæt for, at vi kan fortsætte den gode udvikling af Sparekassen Thy. Jeg er glad for, at jeg nu i endnu højere grad, sammen med mine dygtige kolleger, skal arbejde i spændingsfeltet mellem strategi, marketing, IT og forretning. Alt sammen med det formål at være bedst til kunder, som er vores målsætning, siger Jakob Madsen.

Udvikling af både forretning og medarbejdere

I Sparekassen Thy har udviklingen af medarbejderne et stort fokusfortæller Ole Beith:

- Jeg er glad for, at vi har en oplagt intern kandidat til den nye afdeling for forretningsudvikling. Jakob Madsen har været igennem en rigtig god udvikling uddannelsesmæssigt, fagligt og ledelsesmæssigt, og har en stærk forståelse for at drive og udvikle forretningen med respekt for de værdier Sparekassen Thy har, udtaler Ole Beith.

Jakob Madsen indgår fortsat i Sparekassen Thys øverste ledelsesgruppe, og skal derudover deltage i forskellige forretningsudviklingsfora – b.la. andet hos SDC, der er den primære leverandør af IT-systemer til Sparekassen Thy.

Jakob Madsen er bosat i Thisted med sin Kone Anne Madsen og sine to børn på 7 og 8 år. Han er uddannet Markedsføringsøkonom, HD-afsætning fra Aalborg Universitet og er nu sideløbende med jobbet i Sparekassen Thy i gang med uddannelsen Master of Business Development på Copenhagen Business School.